BIBS Colour Fopspenen 

Ronde speenvorm BIBS Colour

De speen van onze Colour-fopspeen is een ronde speen die lijkt op de vorm en grootte van de moederborst om je baby comfort te bieden. De ronde speen bevordert een vergelijkbare tong plaatsing en zuigtechniek bij het geven van borstvoeding, aangezien de ronde vorm de zijkanten van de tong in staat stelt omhoog te komen en rond de speen te vormen, net als tijdens het geven van borstvoeding.


BIBS Colour  Maat 1  0-6 maanden

BIBS Colour Maat 2 6-18 maanden

BIBS Colour Maat 3  18+ maanden

Kies hieronder de maat die je nodig hebt. Twijfel je over de maat?
Lees hier meer over de BIBS Fopspeen maten


BIBS Symmetrisch

Symmetrische speenvorm 
De symmetrische druppelvormige speen bevordert een tongplaatsing en zuigtechniek waarbij de tong plat is en de fopspeen plat tegen het gehemelte drukt, waardoor de baby niet zo hard hoeft te zuigen, zoals bij een ronde speen, om de fopspeen plat te drukken in de mond.

Symmetrisch Maat 1  0-6 maanden

Symmetrisch Maat 2  6-18 maanden


BIBS Anatomisch (Dental)

Anatomische speenvorm
De gebogen bovenkant bevordert een tongplaatsing en zuigtechniek waarbij de zijkanten van de tong zich rond de speen houden, zoals tijdens het geven van borstvoeding. Door de schuine punt hoeft de baby niet zo hard te zuigen als bij een ronde speen om de fopspeen plat in de mond te krijgen. Omdat de speen niet symmetrisch is, moet de fopspeen op de juiste manier in de mond van de baby worden geplaatst.

Anatomisch Maat 1 0-6 maanden

Anatomisch Maat 2 6-18 maanden

Een echte favoriet

De Colour fopspeen is de originele BIBS fopspeen en is al meer dan 40 jaar op de markt. Het wordt geleverd in ons iconische ontwerp en is altijd een populaire keuze voor onze klanten bij het kiezen van hun favoriete BIBS-fopspeen. Als je voor het eerst ouder bent en op zoek bent naar een fopspeen voor je kind, dan is de BIBS Colour een geweldige en populaire keuze.

Ontwerp en kleuren

Het klassieke ronde schild, een minimalistische voorkant en een ronde speen in natuurrubber, is het klassieke BIBS Colour-ontwerp. Een eenvoudig maar mooi ontwerp dat verkrijgbaar is in 50 verschillende kleurvariaties. Welke kleur je voorkeur ook heeft, we weten zeker dat we hem in ons assortiment hebben.