Mushie Slabbetje met opvangbakje, een musthave voor jonge ouders!

Wat maakt een Mushie slabbetje zo geweldig?

Oké, ik overdrijf niet graag, maar naast de BIBS Speen heeft het Mushie Slabbetje mijn leven toch een stukje beter gemaakt. Ik ben als moeder echt fan deze slabbetjes, ze zijn echt een uitvinding. Waarom? Als je kindje gaat beginnen met hapjes, dan beginnen ze vaak met wortel. Zoals je misschien hebt gemerkt, is wortel zeer hardnekkig als dit op stof terecht komt. Ik heb bij mijn oudste wel 50 euro aan slabbetjes verspild. Elke keer kwam ik weer leuke slabbetjes tegen in de winkel en binnen de kortste keren kon ik ze weer weggooien omdat ik de etensvlekken er gewoon écht niet meer uit kreeg, het stond zo vies! Daarnaast druppelde alle resten, zo door naar zijn broek en kon ik niet alleen het slabbetje, zijn shirt maar ook gewoon zijn broek gaan wassen! Geen succes dus. Ik was toen ook maar wat blij toen ik deze siliconen slabbetjes ontdekte van het merk Mushie. Er waren al siliconen slabbetjes op de markt van onder andere Blokker en Zeeman maar deze waren lang niet zo stevig als deze slabbetjes. Dit opvangbakje blijft echt open staan 

Deze prachtige Mushie slabbetjes zijn ontworpen in Zweden en hebben een moderne en elegante look! Gemaakt van food-grade siliconen, dus vrij van chemicaliën en giftige stoffen, BPA- en ftalaatvrij. Mushie-slabbetjes hebben afgeronde zachte, ingebouwde nekbevestigingen voor een goede en comfortabele pasvorm, mijn baby kan het slabbetje om, maar ik (met een klein beetje moeite haha) ook! Het diepe voorvak is perfect voor het opvangen van voedsel, waardoor je baby dus wél schoon blijf! Het slabbetje is stevig, dus niet van slap materiaal waardoor het bakje dichtvalt. Valt er iets? Rolt het niet door naar de grond en kunnen ze het gewoon weer uit hun bakje pakken! Onze siliconen slab is makkelijk schoon te maken, bestand tegen vlekken en neemt geen water op. Was het gewoon af in een sopje of doe het in de vaatwasser en klaar ben je! Ik ben om! Ps. had ik al gezegd dat het ook nog eens super leuk staat? Beschikbaar in meer dan 7 hippe kleuren! Ook leuk als cadeautje! 

Liefs,
Mariska Bloem  
Eigenaar Baby-speen.nl