Waarom kiezen voor een Bibs speen? - De voordelen

Toen ik net moeder werd, liep ik al snel tegen een probleem aan, mijn kindje had veel zuigbehoefte. Mijn pink pakte hij wel, maar na een tijd had ik bijna pinkklovencréme nodig om m'n pink nog te redden! Het werd dus tijd voor een speentje! Ik had vele merken geprobeerd, maar alles gooide m'n zoontje uit, totdat ik de BIBS Fopspeentjes probeerde! Ik was zo opgelucht en mijn kleine ook!

Deze hippe speentjes staan niet alleen geweldig, de vele varianten zijn ook nog eens perfect te matchen bij de kleding van je baby! Daarnaast zijn de speentjes heel fijn voor je kleintje! Dit zijn de redenen waarom:


1.. Geproduceerd van natuurlijk Rubber Latex 100% BPA en PVC vrij!
2. De speen heeft een ronde speenvorm dat lijkt op een tepel. Hierdoor pakken baby'tjes de speen beter. 
3. De speen buigt af van het gezichtje van je baby, waardoor er geen irritatie plaats vindt rond het mondje van je baby.
4. Het is gemaakt van lichtgewicht materiaal. 
5. Ze zijn te bestellen in 3 maten. De speen groeit met je kleintje mee!


Wij zijn er dol op! En onze kleintjes ook!

Mariska Bloem

Eigenaar Baby-speen.nl